Breaking news
  1. 9Innings
  2. RCH Pinguins New Era petten
  3. We mogen weer sporten!
  4. London Series 2020 cancelled
  5. Honkbalweek gaat niet door

9Innings

Doet de bond nog wat om te kunnen spelen voor 1 september?

RCH Pinguins New Era petten

Op dit moment is er een beperkte voorraad van RCH Pinguins New Era Petten. Check of jouw maat er bij zit en bestel ‘m eenvoudig in de webshop.   

We mogen weer sporten!

Sinds een paar weken is de jeugd al enthousiast begonnen en vanaf 11 mei mogen ook de senioren weer het veld op.   We pakken de draad weer op met de trainingen. En we nodigen iedereen, jeugd en senioren, uit om mee te doen. Ook niet leden! De jeugd traint op dinsdag, en de seniorenteams…

London Series 2020 cancelled

Zoals al te verwachten gaan de London Series in juni van dit jaar niet door vanwege de uitbraak  van en de maatregelen tegen het Corona virus. Als je kaarten hebt besteld voor dit event kijk dan op https://www.mlblondonseries.com/faq voor informatie over refund e.d.

Honkbalweek gaat niet door

De maatregelen met betrekking tot het besmettingsgevaar van het coronavirus zijn ingrijpend en hebben grote gevolgen. Minister president Rutte heeft tijdens een persconferentie aan de Nederlandse bevolking laten weten dat de regelgeving nog meer aangescherpt moeten worden. Tot 1 juni worden alle evenementen afgelast. lees hier het heel bericht op Honkbalweek.nl

Sportpark gesloten

Vanuit het college van B&W is het bericht gekomen dat het Heemsteedse Sportpark zeker tot 1 juni a.s. gesloten is voor alle activiteiten.

Winkelmandje
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
0
RCH PINGUINS

GRATIS
BEKIJK