Breaking news
  1. Houston Astros naar de World Series
  2. Washington Nationals naar World Series
  3. Postseason zorgt voor verrassingen
  4. RCH heren 3 pakt winst in verlenging
  5. Softbal heren 1 wint na thrillseeker

RCH-Pinguïns is de oudste landelijk spelende honk- en softbalvereniging van Nederland. De vereniging is in 2001 ontstaan uit een samengaan van honk- en softbalvereniging RCH (sinds 1934) en softbalvereniging De Pinguïns (sinds 1954). Beide verenigingen speelden op hoog niveau op de zelfde velden en besloten in 2001 de krachten te bundelen.

Johan Neeskens speelde voor RCH en met het junioren team behaalde hij onder leiding van Frans Langeveld de Nederlandse titel. Helaas voor ons moest hij van Rinus Michels een keuze maken.

Uit de kweekvijver van RCH-Pinguïns speelde een aantal leden in het Nederlandse team. Zoals de pitchers Dave Draijer, Michiel van Kampen en Roger Kops, catcher Cees Lammerts en verre velder Dirk van ’t Klooster. Dirk is erelid van de KNBSB vanwege het passeren van de grens van 200 gespeelde interlandwedstrijden. Dave Draijer is lid van verdienste van de KNBSB vanwege zijn langdurige verdienste als pitcher van het Nederlandse honkbalteam. Met ingang van 2017 speelt ook de nu 19-jarige Max Draijer in het Nederlands Team.

RCH Heemstede Pinguins tegen Neptunus. RCH is een bijzondere club. De club hecht aan sociale begeleiding van de jongens. Niet overdreven maar beetje … De video is opgenomen in 2009. Het eerste honkbal team speelde toen op het hoogste niveau. In het komende seizoen heeft RCH opnieuw het materiaal en de ambitie om weer terug te keren in de hoofdklasse van het nationale honkbal.

Promotie film SportInHolland

History Timeline

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

RCH-PINGUINS

GRATIS
BEKIJK