Breaking news
  1. Houston Astros naar de World Series
  2. Washington Nationals naar World Series
  3. Postseason zorgt voor verrassingen
  4. RCH heren 3 pakt winst in verlenging
  5. Softbal heren 1 wint na thrillseeker
Op de ledenvergadering van 5 februari 2019, is de contributie vastgesteld.
 
Een kortingsregeling is van toepassing indien drie of meer (gezins)leden op één adres wonen. In dat geval wordt van de contributiebedragen, geordend in aflopend bedrag, het derde en volgende contributiebedrag gehalveerd.
 
Op de ALV van 5 februari 2019 is het voorstel aangenomen om verdere automatisering van de administratie te ondersteunen door de inning van contributie voor alle leden per automatische incasso te laten verlopen, behoudens individuele ernstige bezwaren. De incasso zal standaard in 4 termijnen plaats vinden, per einde van de maanden februari, maart, april en juni. Omdat er nieuwe regels voor automatische incasso van toepassing zijn zullen alle leden, dus ook die reeds een machtiging hebben afgegeven, in februari een formulier ontvangen met het verzoek dit in te vullen en terug te sturen.
 
Volgens de statuten is het mogelijk om op te zeggen 4 weken voor het einde van het kalenderjaar. Mocht er op dat moment geen opzegging zijn, dan is een lid de contributie verschuldigd.
 
NB gaarne alle adreswijzigingen maar ook de wijzigingen van telefoonnummer en e-mail adres, doorgeven aan het secretariaat, ga naar het contactformulier.

Wat kost honk/softballen bij RCH-Pinguins

Contributie seizoen 2019
Lidmaatschap Bedrag
Senior lid €244
Jeugdlid 15-17 jr €206
Jeugdlid 12-14 jr €186
Jeugdlid 10-11 jr €169
Jeugdlid t/m 9 jr €112
Dubbel lid €313
Recreant lid €121
Nietspelend lid €109
Verenigingslid €104
 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

RCH-PINGUINS

GRATIS
BEKIJK