Breaking news
  1. Virus, vakantie en sport.
  2. Zweet en trots
  3. RCH 3 boekt eerste monster zege
  4. Bijzondere Algemene Leden Vergadering
  5. Openingday game bij RCH Pinguins

RCH-Pinguïns is de oudste landelijk spelende honk- en softbalvereniging van Nederland. De vereniging is in 2001 ontstaan uit een samengaan van honk- en softbalvereniging RCH (sinds 1934) en softbalvereniging De Pinguïns (sinds 1954). Beide verenigingen speelden op hoog niveau op de zelfde velden en besloten in 2001 de krachten te bundelen.

Johan Neeskens speelde voor RCH en met het junioren team behaalde hij onder leiding van Frans Langeveld de Nederlandse titel. Helaas voor ons moest hij van Rinus Michels een keuze maken.

Uit de kweekvijver van RCH-Pinguïns speelde een aantal leden in het Nederlandse team. Zoals de pitchers Dave Draijer, Michiel van Kampen en Roger Kops, catcher Cees Lammerts en verre velder Dirk van ’t Klooster. Dirk is erelid van de KNBSB vanwege het passeren van de grens van 200 gespeelde interlandwedstrijden. Dave Draijer is lid van verdienste van de KNBSB vanwege zijn langdurige verdienste als pitcher van het Nederlandse honkbalteam. Met ingang van 2017 speelt ook de nu 19-jarige Max Draijer in het Nederlands Team.

RCH Heemstede Pinguins tegen Neptunus. RCH is een bijzondere club. De club hecht aan sociale begeleiding van de jongens. Niet overdreven maar beetje … De video is opgenomen in 2009. Het eerste honkbal team speelde toen op het hoogste niveau. In het komende seizoen heeft RCH opnieuw het materiaal en de ambitie om weer terug te keren in de hoofdklasse van het nationale honkbal.

Promotie film SportInHolland

History Timeline

Winkelmandje
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
0
RCH PINGUINS

GRATIS
BEKIJK