Breaking news
  1. Bedrijven toernooi 2023
  2. Werkzaamheden op honk- en softbalveld
  3. Veld onderhoud week 21
  4. Afgelastingen
  5. Samenvattingen RCH Pinguins Hoofddorp Pioniers

De Kuil

De honk- en softbal teams van RCH-Pinguïns spelen op één van de mooist aangelegde velden van Nederland. Het complex ligt aan de rand van Heemstede. Midden tussen het oude groen van Het Oude Slot. Langs de prachtige Ringvaart. Op het sportpark zijn ook de velden van de voetbalverenigingen RCH, VEW en HFC te vinden, de hockeyvelden van Alliance, de tennisvelden van HBC en zwembad Groenendaal. Een waar sportparadijs dus.

De velden van RCH-Pinguïns voldoen aan de internationale honk- en softbal eisen. Hierdoor is de vereniging in staat wedstrijden op het hoogste niveau te faciliteren. Niet alleen de wedstrijden van de eigen club worden er gespeeld. In voorkomend geval ook wedstrijden van nationale en internationale kampioenschappen en competities komen langs. De moderne lichtinstallatie verzekert goed zicht in de avond.

Moderne kleedkamers, een tribune en een verzorgd terras geven de sporters en toeschouwers buiten ruim plek.

Voor de inwendige mens staat het multifunctionele clubhuis garant. Hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Maar ook voor uw vergadering, verjaardagsfeest of kaartavond. Uiteraard is er gratis wifi ter beschikking.

Missie 

RCH-Pinguïns is een plek waar veel mensen een hoop mooie herinneringen aan beleven. Met goede prestaties, een goede jeugdopleiding en een plek waar mensen graag samenkomen om een pot honkbal te kijken.

RCH-Pinguïns ziet het als haar missie om laagdrempelig de beoefening van de honk- en softbalsport aan haar leden aan te bieden. Het is haar ambitie het topsport niveau te behouden en de breedtesport uit te breiden tot elk gewenst niveau. En daarmee de beoefening van sport in het algemeen, en honk- en softbal in het bijzonder, te stimuleren in Heemstede en omgeving.

Ballpark “De Kuil”

RCH PINGUINS

GRATIS
BEKIJK