Breaking news
  1. Wedstrijd van U12-1 op zaterdag 23 sept ligt er uit
  2. Jeugd Toernooi
  3. Softbal Dames 3 kampioen
  4. Wildcard Game3 RCH – TWINS VERPLAATST NAAR MORGEN 28-aug 19:30 uur.
  5. WIldcard series RCH Pinguins H1

Ook op het Sportpark

Op het sportpark Groenendaal aan de Sportparklaan is een trimparcours met een tijdregistratiesysteem aanwezig. Het parcours is van start tot finish 990 meter lang. Met chips/tags aan de hardloopschoenen wordt de rondetijd gemeten. De chips zijn tijdens openingstijden te koop voor € 2,50 per stuk bij het Sportplaza Groenendaal (zwembad) en de publieksbalie van het raadhuis.  

Gebruik van het systeem:

Het systeem staat aan vanaf 7.00 tot 23.00 uur.

Registratie van de tag gebeurt binnen ca. een meter aan weerskanten van de antennes, (dit kan iets afwijken). Je dient minimaal 15 seconden buiten het veld van de antenne te staan voordat er opnieuw gedetecteerd kan worden als je langsloopt.

De eerste keer dat je gedetecteerd wordt verschijnt er ‘Start’ in het scherm. 

Elke volgende keer dat u door het poortje heen loopt wordt de rondetijd weergegeven en start er een nieuwe timer. Ook als deze snel na de eerste plaatsvindt. Hier moet echter minimaal 15 seconden tussen zitten.

De rondetijden worden gedurende de hele dag weergegeven. U hoeft niet binnen anderhalf uur opnieuw door het poortje heen te lopen. Het kan gedurende de hele dag. Echter aan het einde van de dag worden alle tijden gereset. De volgende dag dat u door het poortje loopt verschijnt ‘Start’ weer.

RCH PINGUINS

GRATIS
BEKIJK