Breaking news
  1. Oproep aan alle leden
  2. Corona versoepelingen
  3. Kleding pasdag
  4. Mijlpaal van het jaar
  5. RCH Pinguins een Club in beweging

Sponsoren

Op deze pagina vindt u alle informatie over de sponsors van RCH-Pinguins. Wij zijn uiteraard erg dankbaar dat deze bedrijven onze sponsors zijn. Wilt u ook sponsor worden? Klik dan hier om contact op te nemen met de sponsorcommissie.

 

 

 

Slagerij AL BARAKASlagerij Al Baraka

 

 

 

 

 

 

Shine Hair heeft een passie. Een passie om mensen mooier te maken. Letterlijk en figuurlijk. Door naast mooi haar ook persoonlijke aandacht te bieden. Te luisteren naar wat jij wilt. Omdat wij begrijpen dat je er met een mooie look weer tegenaan kunt. Je opgefrist voelt. Klaar voor wat je gaat doen.

Je krijgt een persoonlijk advies. Zo is jouw kapsel altijd afgestemd op jouw wensen en haartype. Je geniet echt even van dat moment voor jezelf met de ontspannende wasmassage. Hierbij maken we gebruik van de Loreal Professional shampoo die past bij jouw wens voor mooi, verzorgd haar. Kom langs en ervaar het zelf!

Broodje Bram is al 25 jaar een begrip in Heemstede en omgeving. Bij ons kunt u elke dag van de week terecht voor heerlijke koffie en thee maar vooral om te genieten van een lekker fris ontbijt of een bijzonder goede lunch. Voor ontbijt en lunch heeft u brede keuze uit verschillende luxe, verse, knapperige broodjes. Tevens kunt u bij Broodje Bram ook prima avondeten of kiezen uit een willekeur aan snacks, voor degene met lekkere trek.

Probin van Zuylen Heemstede. Voor al uw professionele bouw en verbouw gereedschap en materialen.

Winkelmandje
There are no products in the cart!
0
RCH PINGUINS

GRATIS
BEKIJK