Breaking news
  1. Oproep aan alle leden
  2. Corona versoepelingen
  3. Kleding pasdag
  4. Mijlpaal van het jaar
  5. RCH Pinguins een Club in beweging

Sponsor worden

SSK Europe

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een volledig nieuw sponsorbeleid en plan. Houdt de website in te gaten en heeft u ideëen of bent u geïnteresseerd in sponsor worden voor RCH Pinguins, nee dan gerust contact op door een mail te sturen naar sponsors@rch-pinguins.nl

Met uw reclame-uitingen langs het veld bereikt u enkele duizenden mensen. Elk weekend bezoeken vele honderden mensen het sportpark. Mensen die zelf sporten, komen kijken naar wedstrijden of trainingen. Allerlei verschillende sporters, wandelaars, joggers. Ouderen, jongeren, kinderen, vaak zelfs hele families.
Niet alleen mensen uit de gemeente Heemstede, ook bezoekers uit de omgeving Zuid- en Noord-Kennemer-land en teams vanuit het hele land.

Het sportpark wordt gebruikt door diverse verenigingen. Tevens wordt het sportpark gebruikt door de scholen uit de gemeente Heemstede. Ook is het sportpark openbaar toegankelijk voor de inwoners van Heemstede.

RCH-Pinguïns heeft een nadrukkelijk maatschappelijk profiel. Met het promoten van uw bedrijf via de kanalen van RCH-Pinguïns draagt u bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar sponsors@rch-pinguins.nl of bel 06-17465334

Club van 100: € 150,= Naam sponsor komt op het grote bord in de kantine.

Teamsponsoring: € 75,= / € 100,= / € 150,=

Een team kan ook gesponsord worden, ten behoeve van materiaal, ballen e.d. Naam sponsor komt dan op het desbetreffende teambord.
Honkbal: Heren 1, 2, 3, Junioren, Aspiranten, Pupillen
Softbal: Heren 1, 2, 3, Dames 1, 2, Aspiranten..

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Winkelmandje
There are no products in the cart!
0
RCH PINGUINS

GRATIS
BEKIJK