Breaking news
 1. Bedrijven toernooi 2023
 2. Werkzaamheden op honk- en softbalveld
 3. Veld onderhoud week 21
 4. Afgelastingen
 5. Samenvattingen RCH Pinguins Hoofddorp Pioniers

Sponsor worden

SSK Europe

Sponsoring stelt ons in staat om onze doelen te bereiken. Sponsoring helpt ons ook om financieel gezond te blijven en de faciliteiten te bieden aan leden en bezoekers om met plezier te kunnen sporten of naar onze mooie sport te kunnen kijken.

We hebben uw sponsoring nodig voor onderhoud van het terrein en de gebouwen, kleding en andere materialen, het organiseren van leuke activiteiten en het coachen en trainen van teams zijn daar een paar voorbeelden van.

Wij zoeken specifiek sponsoring voor:

 • ondersteuning jeugd:
  (zachte) ballen, team materialen, kleding 
 • ondersteuning recreanten:
  (zachte) ballen, team materialen 
 • ondersteuning Heren & Dames 1:
  ballen, knuppels, kleding, coaching 
 • ondersteuning evenementen en projecten

Met uw reclame-uitingen langs de velden en online bereikt u tienduizenden mensen. Elk weekend bezoeken vele honderden mensen het sportpark.

Mensen die zelf sporten, komen kijken naar wedstrijden of trainingen. Allerlei verschillende sporters, wandelaars, joggers, ouderen, jongeren, kinderen, vaak zelfs hele families.

Niet alleen mensen uit de gemeente Heemstede, ook bezoekers uit de omgeving Zuid- en Noord Kennemerland en teams vanuit het hele land.

Het sportpark wordt gebruikt door diverse verenigingen. Tevens wordt het sportpark gebruikt door de scholen uit de gemeente Heemstede. Ook is het sportpark openbaar toegankelijk voor de inwoners van Heemstede.

RCH-Pinguïns heeft een nadrukkelijk maatschappelijk profiel. Met het promoten van uw bedrijf via de kanalen van RCH-Pinguïns draagt u bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Als topsport competitie kan de 1ste klasse zich ook verheugen op de nodige aandacht van de schrijvende pers en radio. Wekelijks brengen de landelijke dagbladen, de regionale dagbladen en lokale weekbladen uitgebreide verslagen van de wedstrijden in de honk- en softbal competities.

Het Haarlems Dagblad is nog steeds Nederlands meest toonaangevende krant op het gebied van honk- en softbal en besteedt al sinds jaren veel aandacht aan de verrichtingen van RCH-Pinguïns.

Uiteraard is de website van RCH-Pinguïns: www.rch-pinguins.nl, het eerste kanaal waarop nieuws over de club verspreid wordt. Via onze nieuwsbrief worden de leden en andere belangstellenden ook op de hoogte gehouden van het wel en wee van de vereniging.

In 2021 zullen we de honkbalwedstrijden van Heren 1 promoten via social media door middel van online video’s waarin de top sponsoren ook worden vermeld. Dit kan een bereik hebben van 30.000 mensen per maand in de omgeving Heemstede.

Download hier de nieuwe Sponsorgids

RCH-Pinguins heeft de volgende sponsorvormen in het leven geroepen:

 • PAKKET A – PLATINUM SPONSOR 
 • PAKKET B – GOUD SPONSOR
 • PAKKET C – SILVER SPONSOR 
 • PAKKET D – BRONS SPONSOR 

Daarnaast is ook mogelijk om 

 • Teamsponsor te worden van een specifiek team
 • Lid te worden van de Club van 100

 

En wist u dat..
 • U als sponsor ook de mogelijkheid heeft om losse onderdelen te kiezen in plaats van pakketten om RCH-Pinguins te ondersteunen.  
 • Uw sponsorbijdrage ook in de vorm van diensten of als korting voor producten die RCH-Pinguins bij u kan afnemen. Afhankelijk van het bedrag wordt u in een van de pakketten ingedeeld.

Bent u geïnteresseerd om RCH-Pinguïns te sponsoren?

Met de sponsorcommissie kunt u afspraken maken over de invulling van de sponsoring. Voor alle sponsoractiviteiten wordt een contract opgesteld. Hierin worden de aard van de sponsoring en de duur en betaling vastgelegd. Het is overigens niet toegestaan kleding zonder goedkeuring van de sponsorcommissie te voorzien van commerciële uitingen, logo’s etc.

Neem daarvoor contact op met de sponsorcommissie. 

U kunt bij één van de commissieleden terecht voor aanvullende informatie en vragen zoals: 

 1. Welke sponsoring past bij mij? 
 2. Welke sponsor optie is interessant? 
 3. Ik wil graag maatwerk. Wat is mogelijk?

Sponsorcontact:

Dhr. Frits van Iperen
namens het Bestuur van RCH-Pinguins

+316 17 465 334
sponsors@rch-pinguins.nl

RCH-Pinguïns WWW.RCH-PINGUINS.NL

RCH PINGUINS

GRATIS
BEKIJK