Breaking news
  1. Proeverij 27/11
  2. Nieuwe hoofdcoach voor hoofdklasser RCH-Pinguins
  3. Marlon Frolijk vertrekt bij RCH-Pinguins
  4. RCH Pinguins genomineerd
  5. RCH Pinguins heeft een BN’er

Contributie

Een kortingsregeling is van toepassing indien drie of meer (gezins)leden op één adres wonen. In dat geval wordt van de contributiebedragen, geordend in aflopend bedrag, het derde en volgende contributiebedrag gehalveerd.
Het contributie bedrag voor dubbellid is wel gewijzigd en dat betekend dat alleen de bondsafdracht op het bedrag van seniorenlid komt.
 
Op de ALV van 5 februari 2019 is het voorstel aangenomen om verdere automatisering van de administratie te ondersteunen door de inning van contributie voor alle leden per automatische incasso te laten verlopen, behoudens individuele ernstige bezwaren. De incasso zal standaard in 4 termijnen plaats vinden, per einde van de maanden februari, maart, april en juni. Omdat er nieuwe regels voor automatische incasso van toepassing zijn zullen alle leden, dus ook die reeds een machtiging hebben afgegeven, in februari een formulier ontvangen met het verzoek dit in te vullen en terug te sturen.
 
Volgens de statuten is het mogelijk om op te zeggen 4 weken voor het einde van het kalenderjaar. Mocht er op dat moment geen opzegging zijn, dan is een lid de contributie verschuldigd.
 
NB gaarne alle adreswijzigingen maar ook de wijzigingen van telefoonnummer en e-mail adres, doorgeven aan het secretariaat, ga naar het contactformulier.

Wat kost honk/softballen bij RCH-Pinguins

Contributie seizoen 2021
Lidmaatschap Bedrag
Senior lid €247
Jeugdlid 15-17 jr €209
Jeugdlid 12-14 jr €188
Jeugdlid 10-11 jr €171
Jeugdlid t/m 9 jr €113
Dubbel lid €258
Recreant lid €123
Nietspelend lid €110
Verenigingslid €105
 
Shopping cart
There are no products in the cart!
0
RCH PINGUINS

GRATIS
BEKIJK