Goed nieuws vanuit Den Haag. Vanaf woensdag 3 maart mogen teams met mensen tot 27 jaar weer als ploeg buiten trainen. Het trainen in tweetallen was al toegestaan en deze regel blijft dus vanaf 3 maart gelden voor leden van 27 jaar en ouder. Let wel op, de avondklok blijft ook na 3 maart gelden! Het trainen in tweetallen was nu al toegestaan dus het is niet nodig daar toestemming voor te vragen. Er lopen met enige regelmaat BOA’s rond op het park. Dus trainen in drietallen of meer boven de 27 kan je nu en vanaf 3 maart nog steeds een boete opleveren. Dit weekend blijven de oude regels nog gelden. Het gebouw is natuurlijk nog steeds gesloten volgens de corona regels. Verkleed komen op het veld, thuis douchen etc etc. Het gaat voorlopig om trainen waarbij onderlinge wedstrijden mogelijk zijn. Competitie in KNBSB verband is niet aan de orde.