Zoals eerder is aangekondigd staat deze week in het teken van de onderhoudswerkzaamheden op Softbalveld1 en het honkbalveld. De grasranden zijn afgefreesd en is men Antea nu bezig om het gravel weer gravel te maken zoals het zou moeten zijn. Het softbalveld is inmiddels gedaan en moet daar nu dagelijks worden beregend en gerold. Ook op het honkbalveld moet die actie nog worden uitgevoerd nadat het gravel volledig is gedaan. De warningtrack op het softbalveld is ook gedaan waar tevens bijna een meter gras is weggehaald dat door de tijd heen ovet het gravel was gegroeid. Kortom, wat iedereen ook al wist. Dit is op zijn zachts gezegd geen overdaad. Wat was dit enorm nodig.

Hieronder wat beeld materiaal van de werkzaamheden eerder deze week.

Mookie

26-05-2023.

Even een korte UPDATE.

Antea heeft zijn werkzaamheden afgerond en is het gravel weer gravel zoals het moet zijn.

Voor nu moet er beregend worden en is het dus nog niet mogelijk om tot nader order gebruik te maken van het honk- en softbalveld.

De gras randen moeten weer vanzelf aangroeien en zijn extra ingezaaid.

Voor komende maandag kan het bedrijven toernooi gewoon doorgaan.

Op een later tijdstip zal Entea nog wel terug komen om het gras te beluchten.

Keep you posted