De tweede wedstrijd van het seizoen was de uitwedstrijd tegen het 1e van Alphians. Na aankomst op het veld keek iedereen elkaar aan en kwamen we tot de conclusie dat het materiaal nog in Heemstede stond. Zonder BP en beginnend met wat leenknuppels van de tegenstander was de eerste slagbeurt snel voorbij. Ook starter Frits hield de eerste inning de jonge jongens van Alphians goed tegen. De tweede slagbeurt begonnen we met 2 doubles van Ferd en Reggie. Reggie traint de jongens van Alphians en liet met een gestolen 3e honk zien dat hij wat te bewijzen had. Met een 0-2 voorsprong kreeg Frits in de 2e inning de bal niet meer over de plaat en raakte hij vaker de back-stop dan de handschoen van catcher Andy en dat resulteerde dan ook in enkele vrije lopen. Daar Jer inmiddels aanwezig was met het materiaal mocht hij ook gelijkgaan warmgooien. Hij hield de schade beperkt maar de 3-2 achterstand was een feit. Nu de eigen knuppels er waren zouden de runs vast ook komen maar niets was minder waar. Ondanks dat elke inning de eerste honkloper op het honk kwam en soms wel 2 leek het wel of de knuppels figuurlijk nog in Heemstede stonden want na 7 slagbeurten stonden er nog steeds maar 2 runs op het scorebord. De enige die de malaise ontsprongen waren Reggie (2 uit 2) en Andy (2 uit 3) maar met de hit van Ferd dus maar 5 hits in totaal op de werper van Alphians. Met de 3-2 achterstand scoorde Alphians 5x in de 4e inning op Jer na enkele infield hits. Ook reliever Nick kreeg 4 runs tegen en werd helaas niet gesteund door het veld. Na 6 1/2 inning was de uitslag 12-2 voor Alphians en konden de knuppels weer worden opgeborgen. Een wedstrijd om (net als de knuppels) te vergeten want de 3e wedstrijd van het seizoen is in het hoge noorden tegen het eerste team van Caribe.