Heren2 heeft net als vorig jaar geen oefenwedstrijd gespeeld en ook de laatste training is voor vele jongens enkele jaren geleden. Dat was vorig jaar te merken toen de eerste 3 wedstrijden werden verloren en we uiteindelijk toch hoog op de ranglijst eindigde. Ook dit jaar was opening-day (of eigenlijk opening-night) OG2 de tegenstander. Vorig jaar verloren met 14-22 en ook nu schoot OG2 flitsend uit de startblokken.
Met invaller Rutger als startende werper sloeg OG2 in de eerste 3 innings maar liefst 9 hits maar ze vielen te verspreid en Rutger gooide veel slag zodat het maar 3 runs voor ze opleverde.
Aanvallend lagen de knuppels nog in hun winterslaap want na de eerste 5 slagbeurten was er nog maar 1 punt gescoord en maar 3 hits (Remco, Dave en Reggie).
Omdat Jer de slagploeg van OG2 in bedwang hield was de stand 3-1 voor OG2 na 5 volledige innings.
In de 6e inning kregen we hulp door vrije lopen en enkele fouten, met hits van Ruben, Fred, Reggie, Youri en Andy erbij was de voorsprong 3-9.
Jer kreeg in 3 innings geen honkslag tegen en ook andere reliever Nick hield 2 innings met maar 1x 4wijd en 1 hit tegen de slagploeg van OG2 goed onder controle.
Aanvallend werd de voorsprong uitgebreid met hits van Youri, Remco, Ferd, Alex en (terug van weg geweest) Ewout naar 3-14.
Dave gooide de laatste 3 slagmensen met 3-slag uit voor de eerste overwinning van het jaar. De pitchers gooide slag en 1 grote inning aan slag zorgde ervoor dat er waarschijnlijk nooit meer in het voorseizoen wordt geoefend want daar was niets van te zien. De tweede wedstrijd uit tegen Alphians eens kijken of dat nog zo is.