Aan de ene kant een teleurstellend weekend voor de hoofdmacht van RCH Pinguins. Aan de andere kant heel positief. De eerste wedstrijd van de serie tegen HCAW uit Bussum ging met 0-9 vrij kansloos verloren. maar de tweede en derde wedstrijd gingen toch de boeken in als ware thrillers. Op zaterdag werd het in tien innings 3-2 voor de thuisploeg in Bussum. waar het ook zeker de andere kant op had kunnen vallen. Juan Carlos Sulbaran gooide opnieuw een ijzersterke wedstrijd waarin hij zijn klasse toonde. De derde wedstrijd in de serie leek een makkelijke overwinning te worden voo r de Bussummers, maar bleek toch een zwaar bevochten strijd te worden. Met 0-5 op het bord in de derde inning, kon RCH pas het eerste punt scoren in de 5de slagbeurt. In de zevende inning werd het pas echt spannend toen de stand naar 4-6 werd getrokken. Helaas werd er daarna niet meer gescoord en was de sweeep voor HCAW. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Want ook van deze wedstrijd heeft 2bSeen weer een paar mooie plaatsje geschoten.