De thuiswedstrijd tegen Braves H1 uit Gouda (dus niet tegen de World Series Champion) was een duel tussen 2 middenmoters. Beiden teams 3x winst uit 6 wedstrijden. In de eerste slagbeurt voor de tegenstander was de toon direct gezet door starter Dave, 3x 3-slag. In de gelijkmakende 1e inning zorgde Remco met een verre 2-honkslag voor de eerste run en liep hij over de thuisplaat door een doorgeschoten bal. De voorsprong konden we niet vasthouden door wat geschutter in het binnenveld. Met een tussenstand van 2-2 was het weer de beurt aan Heren2. Middels enkele vrije lopen kwam slugger Ferd met een daverende 3-run homerun om de tussenstand op een 7-2 voorsprong te brengen. De voorsprong werd in de 3e inning uitgebreid naar 10-2 met opnieuw enkele vrije lopen en rbi-hits van Ferd en Youri. Youri was net het veld in gekomen voor Reggie die met een spierblessure het veld moest verlaten en merkt dat hij geen 18 jaar meer is. Het was maar goed dat Ferd zoveel punten binnen had geslagen (totaal 7) want in de 4e inning kon hij de grondballen niet goed verwerken waardoor het nog 10-4 werd. Na 5 innings gooien met de cijfers 8K – 1BB – 5H kwam Frits Dave aflossen op de heuvel. Na een stroeve start gooide hij 2 puike innings met maar 1 run tegen. Aanvallend gingen we soeverein door. 1 run in de 5e inning door een hit van Youri in het rechtsveld. In de 7e inning een run binnengeslagen door Pieter. Reliever Nick begon de 8e inning ook stroef maar herstelde ook goed door 2x 3-slag. Het slotakkoord in de 8e inning was weer voor the man of the match Ferd. Met een tussenstand van 13-7 sloeg hij met volle honken een double ver in het outfield goed voor 3 punten. De volgende hit van Youri bracht gelijk een einde aan de wedstrijd. De winst van 17-7 zorgt voor de 4e winst op rij en een plek in de subtop. Er volgen nu 2 uitwedstrijden maar we houden eenieder op de hoogte via een kort verslag.