Na de matige beslissingswedstrijd tegen Pirates H2 op woensdag had eigenlijk niemand kunnen denken dat we met RCH een kans zouden maken tegen de hekkensluiter van de hoofdklasse Silicon Storks. Dat honkbal het mooiste spelletje is, werd dit weekend toch wel weer bewezen. Gisteren al verpulverde de honkballers van het eerste de ploeg uit Kijkduin met 16-6 in 8 innings. Vandaag was het nog zeker lang een wedstrijd met een stand van 3-6 op het scorebord. Maar de pitchers van ons cluppie hielden de knuppels van Storks goed in bedwang en met een eindstand van 3-7 kan er niets worden afgedaan aan de beide glorieuze overwinningen op Silicon Storks. Promotie naar het allerhoogste niveau is een feit. Al moet er nu gekeken worden of RCH Pinguins aan alle voorwaarden en licenties kan gaan voldoen om volgend seizoen in de hoofdklasse te mogen gaan spelen. 

Voor een uitgebreid verslag van beide wedstrijden. Klik hier

Daarnaast gaat de club natuurlijk op zoek naar een sponsor om ons financieel te kunnen gaan helpen zodat het spelen op dit hoogste niveau mogelijk is en blijft. Bij deze dan ook een oproep aan ondernemers en bedrijven die geïnteresseerd zijn in een sponsorship om ons in de hoofdklasse te gaan ondersteunen. Mailen naar sponsors@rch-pinguins.nl

Voor meer foto’s van Storks – RCH gemaakt door Jan Kruidenberg klik hier.