Na maanden hard trainen was zaterdag 3 juli j.l. de laatste beeball training voor de zomerstop. RCH-pinguïns wilt alle vrijwilligers heel erg bedanken voor al hun inzet om de trainingen mogelijk te maken! Met trots kunnen wij vertellen dat RCH-pinguïns er twee beeball teams bij heeft! Wij verwelkomen de volgende jongste jeugdleden:
Mikah, Lucas, Dorus, Ayden, Luuk, Naut, Wester, Pleun, Soley, Madelief, Maaike, Sara, Bo en Zoey.

Zij gaan trainen op de woensdagmiddag en elk team heeft al een enthousiaste trainster maar er wordt nog hard gezocht naar versterking. Dus kan jij op woensdagmiddag helpen met training geven laat het dan weten aan Jeremi of Tessa!

De 4/5-jarigen blijven op de zaterdag trainen en blijven werken met de strippenkaarten. Wellicht dat zij volgend seizoen kunnen doorstromen naar de beeball teams.