De organisatie had gerekend op 15 tot 20 deelnemers en stilletjes gehoopt op 30 maar wat een doorslaand succes waren onze drie honk-en softbal clinics voor de Heemsteedse jeugd tussen de 4 en 12 jaar. 

89 Kinderen met veel plezier kennis gemaakt met onze sport en met RCH Pinguins als club. De organisatie wil alle vrijwilligers bedanken die geholpen hebben tijdens deze clinics, zonder hen was het niet zo een succes geworden.

Dat de kinderen de clinics en de begeleiding ook konden waarderen blijkt uit inmiddels 45 aanmeldingen voor de vervolgtrainingen waarvoor er een strippenkaart in het leven is geroepen die de kids nog 5 trainingen aanbiedt tegen een kleine vergoeding. 

Daarbij kunnen de spelers in de pupillen leeftijd aansluiten bij het bestaande pupillen team, gaan wij de spelers van 6 tot 9 jaar opleiden om in de 2e seizoenshelft hopelijk nog in de regionale beeball competitie mee te spelen, en de jongsten kinderen gaan wij spelenderwijs middels clinic vorm met de basisvaardigheden van het spel in aanraking brengen. 

Uiteraard hopen wij daarbij wel op lekker voorjaarsweer want het was de afgelopen weken best fris buiten op het veld.